چربی جداکننده های بتنی قدیمی ترین نمونه سیستم های چربی زدایی رستوران ها و آشپزخانه های تجاری هستند که در مدل های پیش ساخته و تمام شده مانند استوانه های عمودی و در مدل های قدیمی به صورت مکعب مستطیل با سازه های بتن آرمه قبل از سپتیک تانک قرار می گیرند. ایجاد سکوت، خنک کننده و شناور، جداسازی چربی از فاضلاب آشپزخانه صنعتی را فراهم می کند.
دو مشکل بزرگ چربی گیر بتنی از دست دادن قدرت در روزهای اول استفاده است، زیرا بتن گرمای آب خروجی از آشپزخانه را حفظ می کند و خنک شدن و کف کردن چربی گیرها امکان پذیر نیست.
یکی دیگر از مشکلات چربی گیر بتن خوردگی سریع بدنه دستگاه حتی در صورت استفاده از سیمان ضد سولفات کلاس 5 می باشد. البته برخلاف این ایرادات عمده، هزینه نمونه های بتنی بسیار کمتر از واحدهای فایبرگلاس و پلی اتیلن است، بنابراین این سیستم ها همچنان به صورت محلی و در برخی از نقاط جهان مورد استفاده قرار می گیرند.
چهارشنبه ۰۸ شهریور ۰۲ ۱۱:۲۸
- ۳ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر